Кадър ТВ1 Божков разкри подробности за срещата си със Слави Трифонов

...
Кадър ТВ1 Божков разкри подробности за срещата си със Слави Трифонов
Коментари Харесай

Божков: Учуден съм, че Борисов не е засегнат от Магнитски. Слави е една реплика на статуквото

Кадър ТВ1 

Божков разкри детайлности за срещата си със Слави Трифонов преди да замине за Дубай.

„ Противоречиви послания дават американците. Може би има служители в посолството, обвързани с Борисов. Аз бях рекетиран, аз бях ограбен, аз подадох сигнал “. Това съобщи Васил Божков в предаването " Денят с Веселин Дремджиев " по TV1 и TV+, изумен, че и Бойко Борисов не предстои на глобите, наложени на авторитетни българи по закона " Магнитски ".

Според него американците „ пазят личните си кучета “, тъй като Борисов „ им свърши доста услуги, изпълняваше тяхната политика “. Божков съобщи, че е бил заинтригуван от плана на Слави Трифонов, представен от Факти.

„ Бях заинтригуван от плана на Слави. Идеите на Слави бяха положителни “, сподели предприемачът. Той загатна, че е имал предпочитание да окаже поддръжка на този план – финансова, с въздействие, с привличане на хора, с образуване на структури.

„ Може би партията не принадлежи на Слави. Слави е една имитация на статуквото ", сподели Божков. Според него в тази партия влиза вторият ешелон на ГЕРБ и Движение за права и свободи, който желае да бъде наедно с първия.

Божков отговори и на въпрос по кое време ще бъдат изплатени облагите на хората от неговата лотария: „ Нарушиха Конституцията, блокираха една компания, по какъв начин да им изплатим облагите? Ние съдим България. Не може да отнемеш всичко на някого и след това да искаш да си извършва активността ".

" Аз излязох от всички бизнеси, не желаех да давам подкупи. От този бизнес съм подпомагал доста спортисти, културни дейци, театри, кина, 500 млн. лева плащах налози в страната. Откакто мен ме няма, рекламите са ненужно доста, няма регулации. Затриха комисията по
хазарта, дадоха на един човек да издава лицензи. Аз бях последният самостоятелен предприемач, те се пробваха да ме унищожат. Зависимост се основава само от казината и игралните зали. Няма взаимозависимост от лотарии “, сподели още Божков.
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР